BusEvent
 
Recruit a Student dubbeldekker

Over BusEvent

Sinds 2010 is BusEvent aanwezig op de markt voor promotie en partybussen verhuur. Het begon allemaal met de blauwe Engelse dubbeldekker bus die door moederbedrijf Recruit a Student werd aangeschaft en al snel bekend stond in Breda en omgeving. Menig persoon wilde de bus wel huren voor een leuke activiteit en zo was het idee voor BusEvent geboren. Na aanschaf van de Cabriobus vielen de puzzelstukjes op hun plek en was BusEvent ontstaan.

Tegenwoordig is BusEvent in het bezit van 4 originele bussen die worden verhuurd aan verschillende doelgroepen zoals vrijgezellenfeesten, hockeyteams, studentenverenigingen, voetbalteams en vriendengroepen. Maar de bussen zijn ook populair bij bedrijfsuitjes, familie-uitjes, trouwvervoer en voor promotieactiviteiten.

BusEvent staat bekend om zijn originaliteit, flexibiliteit, gezelligheid, sfeer en betrouwbaarheid en staat open voor uw ideeën. De activiteit die u in gedachte heeft kan in overleg tot werkelijkheid worden gebracht en een prachtige ervaring worden. Door de flexibiliteit van ons bedrijf is veel mogelijk wat bij andere verhuurbedrijven niet mogelijk is.

Voor meer informatie over uw BusEvent-ervaring kunt u ons altijd mailen info@busevent.nl