BusEvent
 
Recruit a Student dubbeldekker

Over BusEvent

Sinds 2010 is BusEvent aanwezig op de markt voor promotie en partybussen verhuur. Het begon allemaal met de blauwe Engelse dubbeldekker bus die door moederbedrijf Recruit a Student werd aangeschaft en al snel bekend stond in Breda en omgeving. Menig persoon wilde de bus wel huren voor een leuke activiteit en zo was het idee voor BusEvent geboren. Na aanschaf van de Cabriobus vielen de puzzelstukjes op hun plek en was BusEvent ontstaan.

Na jaren feestelijk vervoer te hebben verzorgd in Nederland en daarbuiten, hebben wij besloten ons toe te gaan leggen op EVENEMENTENBUSSEN / MARKETING BUSSEN. We zijn dus (helaas voor sommigen) gestopt met feestelijk vervoer, mede omdat de verzekering steeds lastiger en duurder werd om aan te houden.

We zijn in het bezit van 3 originele bussen, een VW busje en Engelse taxi die worden verhuurd als marketingtool, vip-deck op evenementen en voor promotieactiviteiten. Deze voertuigen zijn voor de juiste prijs overigens ook te koop.

BusEvent staat bekend om zijn originaliteit, flexibiliteit, gezelligheid, sfeer en betrouwbaarheid en staat open voor uw ideeën. De activiteit die u in gedachte heeft kan in overleg tot werkelijkheid worden gebracht en een prachtige ervaring worden. Door de flexibiliteit van ons bedrijf is veel mogelijk wat bij andere verhuurbedrijven niet mogelijk is.

Voor meer informatie over uw BusEvent-ervaring kunt u ons altijd mailen info@busevent.nl